Despre noi

Cine suntem?

Constructori cu Ochi pentru Detaliu și O Inimă pentru Inovație

Nello Construct, cu sediul în Turda, este o companie de construcții specializată într-o varietate de proiecte, de la construcții civile și amenajări interioare la construcții industriale și demolări. Cu peste 15 ani de experiență, ne mândrim cu un portofoliu impresionant de proiecte de dezvoltare și reabilitare. 

Suntem recunoscuți ca o companie de încredere care abordează cu profesionalism și precizie chiar și cele mai complexe proiecte de construcții. Considerăm că interacțiunea cu clienții ne clădește baza unui proiect de succes, astfel, puteți avea certitudinea că transparența și comunicarea între noi și dumneavoastră va fi prezentă pe tot parcursul lucrărilor. Pentru mai multe informații despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați!

Misiunea noastră

Ne-am angajat să construim viitorul prin oferirea de soluții inovatoare și durabile de construcție, ce depășesc așteptările clienților și aduc valoare comunității.

Viziunea Noastră

Urmărim să devenim lideri în industria construcțiilor, recunoscuți pentru excelență, inovație și contribuția noastră la dezvoltarea unor spații mai bune și durabile.

Valorile Noastre

Integritatea, calitatea, responsabilitatea și respectul sunt principiile noastre de bază, care îndrumă fiecare proiect pe care îl abordăm.

Nello Construct pune transparența în prim plan, deoarece cheia succesului în construcții, fie că este vorba de proiecte rezidențiale, clădiri de birouri, construcții civile sau industriale, constă în construirea unei relații de încredere și reciprocitate cu clienții noștri. Echipa noastră de profesioniști este caracterizată de o abordare sinceră și deschisă față de clienți, bazată pe competență tehnică, abilități excepționale și o atenție deosebită pentru detaliile care fac diferența în fiecare proiect de construcții. 

Ne angajăm să desfășurăm activitățile noastre într-un mediu sigur, atât pentru membrii echipei noastre, cât și pentru mediul înconjurător, asigurându-ne că fiecare construcție este realizată cu precizie conform cerințelor dumneavoastră. Profesionalismul, seriozitatea, punctualitatea și vasta noastră experiență reprezintă doar câteva dintre principiile care fac din Nello Construct un partener de încredere, eficient și productiv în toate proiectele noastre. Suntem mândri să fim alegerea dumneavoastră.

Nello construct

Partenerii potriviți pentru proiectul tău

Viziune

Realizarea de construcții civile, industriale și edilitare de cea mai înaltă calitate , care vor deveni repere la nivelul întregii comunități.

Tehnologie

Calitatea lucrărilor este asigurată de echipamente și materiale premium, dotări Hi-Tech.

Precizie

Capacitate tehnică și operațională necesară realizării proiectelor complexe. Productivitate crescută la costuri și termene realiste.